Jeg er født og oppvokst blant fjord og fjell på Sunnmøre, et lite stykke Norge midt i landet, men har nå min base i vakre Våler i Østfold. Jeg er utdannet skredder, fengselsbetjent, tankefeltterapeut, massør, og jeg er sertifisert Access Consciousness® Bars Practitioner og biofotonbehandler.

Idrett har vært en stor del av livet mitt, både som spiller, trener og dommer på håndballbanen. Etter ni kneoperasjoner var det greit å innse sine begrensninger og finne på noe nytt. Våtdrakt og harpun ble derfor den nye store lidenskapen. En allsidig bakgrunn med andre ord.

Jeg er svært opptatt av balanse i kropp & sinn og har erfart at vi selv kan påvirke mye vedrørende vår egen helse. Derfor utvikler jeg meg stadig og liker å lære enda mer hvordan kropp og sinn henger sammen. Jeg jobber også som spaterapeut i Color Line Crew, så jeg er også å treffe på Kielbåtene inn i mellom. Ønsker du mer informasjon om meg er du også hjertelig velkommen til å ta en titt på den andre websiden min, www.wenchekarlsen.no

Lag en god dag.

Varm hilsen
Wenche